İlyas Uçar - Ebû Rudeyha - Evvâh

'Arapça'yı sıfırdan Öğrenmek İsteyenler!'

E-posta Yazdır PDF
Kullanıcı Değerlendirmesi: / 1832
ZayıfMükemmel 

Değerli ve kıymetli ziyaretçi dostlarım!

Yaklaşık 4-5 yıldan beri sitemizde yer alan arapça derslerinden istifade edenlerin sayısı yüzbinleri buldu. Tamamen herkese açık olan ve en önemlisi karşılık beklemeden yapılan bu çalışmayı mail ve telefon yoluyla takdir edenlerin sayısı da oldukça fazla. Ben de elimden geldiğince buraya ders eklemeye çalışıyorum ama tüm dersleri ve konuları yazmak ve ders haline getirmek baya zaman alıyor. Yeni dersler eklenecek mi acaba diye düşünenler varsa, bilsinler ki dersler eklenemeye devam edecek inşaallah.

Arapça dersi öğrenme noktasında bilinmesi ve dikkat edilmesi gereken çok fazla şey olduğunu her zaman vurguluyorum. Neyi öğrendiğinizi, neden öğrendiğinizi, bu iş için nelerden feragat edeceğinizi bilmeniz gerekiyor mesela en başta. Hayal kırıklığına uğramamak ve yarı yolda kalmamak için bu şart. Ayrıca kitaplarınızın ve kaynaklarınızın, özel ders alıyorsanız hocanız da kaliteli ve halden anlayan birisi olması sizi dili öğrenme noktasında bir adım öne çıkaracaktır şüphesiz. İşte bu sayılanlar ve diğer yapılması gereken birkaç husus tamamlandığı zaman arapça öğrenimi kolay ve hızlı bir şekilde gerçekleşecektir. Unutmayın ki zahmet olmadan, rahmet olmaz!

Mail ve telefon yoluyla bu konuda istekte bulunanlara cevap olması ve aklında bu konuda soru işareti bulunanların istifhamlarını gidermek için bu konuyu hazırladım.

  • Ben arapçayı sıfırdan öğrenmek istiyorum ancak hiçbirşey bilmiyorum, hiç kimseyi tanımıyorum, kaynaklara yabancıyım, nereden başlamalıyım diyorsanız, işte size bir seçenek!
  • Özel olarak kolay, anlaşılır, sevdirerek arapça öğretimi!
  • Kişiye göre, isteğe göre, zamana göre, usule göre (ister klasik, ister modern tarzda) ders işleyiş biçimleri!

Daha fazla detay ve bilgi için benimle hızlı bir şekilde iletişime geçebilirsiniz. Bu konuda sizlere elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım inşaallah.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

Yorumlar   

 
+2 #195 İlyas Uçar 08-04-2014 21:37
Mevla yar ve yardımcınız olsun, azminizi artırsın.
 
 
+2 #194 ayse yyilmaz 06-04-2014 22:53
52 yasindayim bir yildir kendikendime kuran okumayi ogrendim cok gec kaldim ama kismet bu zamanmis okudugumu anlamak istiyorum
 
 
+5 #193 İlyas Uçar 02-04-2014 19:37
Şu bölümü okuyarak başlayabilirsiniz:
http://www.ilyasucar.com/arapca-ogreniyorum/
 
 
+2 #192 kıral 02-04-2014 13:32
kuranı okurken anlamak istiyorum şimdiden teşekkür ederim
 
 
+2 #191 ayşe meltem dinç 01-04-2014 07:33
s.a değerli kardeşim ben çalışan islamiyetle biraz geç tanışan ama islamiyetin hakkını vererek dini bütün bilgileri mesleğimle birlikte yürütmeye çalışmak isteyen garip bir kulum bu fıkıh ilmihal öğrenirken arapça zor oldu almaya çalıştım ama hepsi bir arada ağır geldi ama yaşım ve merakım sebebi ilede beklemek istemiyorum bu kişiye göre zamana göre isteğe göre arapça benim çok işime yarayacak. nasıl faydalanabiliri m
 
 
+2 #190 MSS kadara 25-03-2014 19:41
Arapcayi öğrenmek istiyorum :cry:
 
 
0 #189 İlyas Uçar 18-03-2014 10:45
biraz daha gayretli olmanız da fayda var kardeşim, ümidinizi kaybetmeyin.
 
 
+1 #188 talhat 17-03-2014 17:36
benim adım talhat ve ben yatılı kuran kursunda kalıyorum ama hala KURAN ı KERİMİ iyi okuyamıyorum :-| :oops: :sad: :cry: :o :-? :-x :eek: :sigh:
 
 
+13 #187 İlyas Uçar 05-03-2014 09:23
Şu bölümü inceleyerek başlayabilirsiniz:
http://www.ilyasucar.com/arapca-ogreniyorum/
 
 
+7 #186 nilgün çetin 03-03-2014 23:27
sıfırdan arapça öğrenmek istiyorum. bana nasıl yardımcı olabilirsiniz?
 
 
+2 #185 salimdg 01-03-2014 12:08
sifirdan arapca ogrenmek icin ozel ders veriyormusunuz. ve nekadar zaman da ogreniriz.
 
 
+2 #184 nurtuba 24-02-2014 10:34
ben arapçayı sıfırdan öğrenmek istiyorum ama hiç bir şey bilmiyorum,kayn aklara yabancıyım,bura ya nasıl katılacağımı bilmiyorum bana yardım edermisiniz
 
 
+9 #183 erol3806 19-02-2014 13:41
ben arabca öğrenmek istiyorum bunun için bana nasıl yardımcı olursunuz bilgilendirisen iz sevinirim
 
 
+8 #182 İlyas Uçar 18-02-2014 17:18
şuradan başlayabilirsin iz: http://www.ilyasucar.com/arapca-ogreniyorum/
 
 
+1 #181 metin kocaaga 17-02-2014 16:51
Ben arapça nın hiçbir kelime sini bilmiyorum ögrenmek istiyorum
 
 
+15 #180 İlyas Uçar 07-02-2014 17:39
şu bölümü inceleyerek başlayabilirsin iz: http://www.ilyasucar.com/arapca-ogreniyorum/
 
 
+8 #179 MEHMET BORAN 07-02-2014 15:21
Sayın İlgili,

Sıfırdan arapça öğrenmek istiyorum.

Saygılarımla
Mehmet BORAN
 
 
+1 #178 İlyas Uçar 20-01-2014 09:38
amin cümlemizden inşaallah
 
 
+2 #177 ömerfaruk ergin 20-01-2014 00:03
allah razi olsun rabbim başarılarınızın devamını nasip ettsin
 
 
+7 #176 kezban Pehlivanoğlu 19-01-2014 15:17
Ben arapçayı sıfırdan öğrenmek istiyorum bana yardımcı olursanız sizlere ancak çok çok dua edebilirim saygılarımı sunuyorum.
 
 
+2 #175 abdulkerim 13-01-2014 22:07
Selamun aleykum 16 yasindayim almanyada yaşiyorum kurani harekeyle okuyabiliyorum tecvidli acaba devam olarak ne yapmam gerek?
 
 
+4 #174 İlyas Uçar 04-01-2014 13:34
şu bölümü incelemeyin derim kardeşim: http://www.ilyasucar.com/arapca-ogreniyorum
 
 
0 #173 kanikey 03-01-2014 23:17
Selam aleikum
 
 
+1 #172 kanikey 03-01-2014 23:16
Selam aleikum ! Benim adım kanıkey ben kirgizistanlıyı m Türkiye'ye okumak için geldim ve arapçayıda öğreniyorum , bana yardımçı olabilir misiniz !,,, önceden teşekkürler Allah razı olsun amin!
 
 
0 #171 şevvel acu 01-01-2014 12:06
;-)
 
 
+1 #170 berre hafsa 09-12-2013 20:21
selamun aleykum hocam ben Arapça tercüme yapmak kelimelerin manasını verebilmek istiyorum yardımcı olur musunuz ?
 
 
+2 #169 hathatmi 13-11-2013 23:35
BEN 4+4+4 çıkar çıkmaz gitmiştim (5.sınıf) arapça biraz zor geldi ama temel bir çok biliyorum şimdi 6.sınıftayım tazelemek istiyorum :-? :-? :-| :-| :-* :-* :-* :sigh: :sigh:
 
 
+6 #168 İlyas Uçar 07-11-2013 09:24
Yukarıdaki ARAPÇA DERSLERİ bölümüne girerseniz gerekli tüm bilgiyi orada bulabileceksini z, özellikle aöf ilahiyat derslerine yöneliktir buradaki dersler. Şurada da sınav soru ve çözümleri mevcuttur:
www.ilyasucar.com/arastirma/sinav-soru-ve-cevaplari.html
 
 
+2 #167 zeynep_rana 06-11-2013 22:05
selamun aleyküm hocam bende arapça öğrenmek istiyorum inşaallah.. ama ben hiç birşey bilmiyorum açıköğretim ilahiyata başladım bu sene kısmet olursa inşaallah aralıkta ki sınavlara girecem ama hiç birşey anlamıyorum bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz?? kısa sürede biraz öğrenebilirmiyi m acaba şimdiden çok teşekkür ederim hocam hakkınızı da helal edin..
 
 
+9 #166 İlyas Uçar 30-10-2013 16:43
Yaşın öğrenmeye engeli yok yeter ki siz isteyin.